Mobil párásító ventilátor

kulteri klima 3

 

Mobil párásító ventilátor éttermek, kávézók teraszán...

A ködhűtő ventillátorok külföldön igen elterjedtek. Sokan ha már messziről meglátnak egy nagy párafelhőt tudják, hogy ott sokkal kellemesebb a hőmérséklet. Így automatikusan abba az irányba indulnak az emberek. A ventillátor a vizet 5-10 mikron nagyságú vízcseppekké porlasztja, aminek hatására az azonnal elpárolog, miközben hőt von el a környezetéből. A ködhűtő ventillátorokkal 5-10 fokos hőmérsékletcsökkenés érhető el a kánikulában. Nem csak hasznos, de roppant látványos kiegészítői egy vendéglátó terasznak. Egy jó üzletvezető arra is figyel, hogy alkalmazottainak a legideálisabb munkakörülményeket biztosítsa.
 A párologtató hűtőkészülékek használatával munkatársai hatékonysága megnő, ezáltal a vendéglátás színvonalát a kitűnő kiszolgálás fogja jellemezni.
 A párologtató hűtőberendezést gyakran alkalmazzák az előkészítő munkálatok helyén is.

teraszhuto ventilatorA mobil párásító ventilátorokat azoknak ajánljuk, akik több hűtendő területtel is rendelkeznek, azonban nem akarnak mindkét külső terület felszerelésére külön költeni. A víztartályról működtethető mobil teraszklíma bátran költöztethető az aktuális tartózkodási területre. Minimális zajkibocsátásának köszönhetően, működés közben nem zavarja az alatta, mellette tartózkodók pihenését, csevegését, ezért kisebb éttermek, kávézók, cukrászdák kerthelységeiben elengedhetetlen a nyári hőségben.

A nagynyomású, fúvókás ködhűtő ventilátorok 5 mikronnál apróbb, egészen finom ködpermetet produkálnak. A ködpermet annyira apró vízmulekulákat tartalmaz, amelyek még azelőtt elpárolognak a nagy hőségben, mielőtt földet érnének. Nagy előnye tehát, hogy nem vizesíti környezetét. A hatékony teljesítménynek köszönhetően közel 10-15 ℃ fokkal hűvösebb hőmérséklet is elérhető a teraszon az egyébként száraz kinti forrósághoz képest. Mert ki ne szeretne kellemesen ejtőzni a szabadban egy forró nyári délután ahelyett, hogy a perzselő hőség elől a házba menekülne? 

Azok, akik egy kis pluszt, valami mást is szeretnének ezen felül, akár különböző illatokkal is fűszerezhetik a teraszklíma mobil változatát, úgy, hogy a víztartályba belecsepegtetik a párologtatni kívánt illóanyagot. Egy átlagos, 30-50 négyzetméteres terasz hűtése egy nyári meleg napon óránként mindössze 5 liter vízzel megoldható. A víztartály egyszeri feltöltésével a párasító ventilátor folyamatosan 6-8 órán keresztül hűsíti környezetét.

Szúnyogmentes vendéglátás?

A párásítás vegyszermentes rovarűző hatásának köszönhetően nem kell félnie attól, hogy vendégei elmenekülnek éttermének, sörözőjének teraszáról az esti órákban a szúnyogtámadások miatt!

webshop:   Mobil teraszhűtő ventillátorok

webshop:     Fali teraszhűtő ventillátorok

TERASZHUTES REFERENCIAINK

ajanlatkeres teraszhutes

islander kulteri klima 2

arzuhanas

Perfect-Cool
2132 Göd, Rákóczi Ferenc utca 118.
(Bejárat a Sport u. felől, Honvéd sor)
 
Tel/Fax.:+36 27 817 021
Mobil:    +36 70 866 4833
E-mail:info@perfectcool.hu

Hétfő-Csütörtök:
8:30-16:30-ig

Péntek:              
8:30-16:00-ig

Navigáljon hozzánk

SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Egyeztetés után házhozszállítási lehetőség
  • Konzultáció és tanácsadás
  • Teljeskörű kivitelezés
  • Karbantartás
  • Bérleti konstrukció

szallitas