Terasz klíma - Az elérhető luxus

 

Éttermek, szállodák teraszaira, cukrászdák kerthelységébe, üzletek bejárataira tervezett fix beépítésű párásító rendszer. Egyszerűen telepíthető még kerti építményekre, filagóriákra, pergolákra szerelve. Elektromos szerelést nem igényel.

 A Perfect-Cool vonalsoros hűtési technológiája egyedülálló abban a tekintetben, hogy a rendszer tetszés szerint bővíthető elemekből tevődik össze. Szabványos csatlakozásai révén könnyedén és utólag is gyorsan bővíthető (akár házilag is) a megadott mérethatárok között. Ennek köszönhetően nincs olyan helyzet, nincs olyan helyszín, ahol ne lenne megoldható a klimatizálás.

A teraszklíma működési elve:

parasitas-teraszhutesA párolgási hőelvonás elvén működik : A levegőbe kerülő apró vízmolekulák a nagy melegben szinte azonnal elpárolognak,így vonva el hőt a környezetüktől.

A kisnyomású párásító rendszernek nincs mozgó alkatrésze, karbantartást nem igényel.  Energiafogyasztása nincs, mert mindössze a vízvezeték nyomását kihasználva érhetjük el a párásítást. A rendszerben uralkodó nyomás függően a hálózati nyomástól 2.5-6 bar.

A beépített automata drainszelepnek köszönhetően csepegés-mentesen üzemel. Tűző napon is kellemes körülményeket teremt: sörözők teraszain, büfékben, kert-helységekben, strandokon jelentősen emelve a komfortérzetet.

Csak a nyitott oldalak igényelnek hűtést, ezekre érdemes felszerelni. Tehát csupán annyi a teendője, hogy leméri, hány méter nyitott oldala van kerthelységének. A párásító rendszert a tető vonala alatt elrejtve rögzítjük. A fúvókák hatósugara  egyenként 2 - 3 m. Alacsony beruházási költsége után az üzemeltetése is igazán olcsó: a méterenkénti 1 szórófej szükséglet mellett fúvókánként a maximális ví́zfogyasztás mindössze 2 liter/óra.

teraszhutes-parahutesA készülék tudása nem áll meg a teraszhűtés funkciónál. A száraz levegő páratartalmának befolyásolására is alkalmas, ezáltal kiszűrve a sokak számára allergiát okozó polleneket. Alkalmas továbbá a kellemetlenkedő rovarok távoltartására is!

Ha mindez még nem lenne elég, ezek a berendezések az ablakok fölé szerelve akár a beltéri hűtést is helyettesíteni tudják. Előnye az elektromos split készülékekkel szemben - a költségkímélő beruházás és üzemeltetés mellett -, hogy nem fertőződik, növeli a levegő páratartalmát, megköti a port, polleneket.

Kedvező ára miatt a nagyobb terasszal rendelkező szállodák, éttermek mellett kisebb vendéglők, büfék, cukrászdák teraszának hűtésére is kedvelt megoldás a nyári hőségben. Használatával igazán egyedivé és különlegessé tehető minden szabadtéri esemény, figyelemfelkeltésre is kiválóan alkalmas.

Ideális megoldás azok számára akik nem szeretnének nagyobb összegeket befektetni a nagynyomású professzionális ködhűtő rendszerekbe!

Automatizált, nagynyomású,  mikropermetet fújó teraszklímák:

kulteri klima-kavezo-teraszhutesA nagynyomású, 70-100 bar nyomáson működő teraszklímáknak nem csak az az előnye, hogy mikropermetet fújnak, és így nem vizeznek egyáltalán, de a nagynyomású szivattyúba beépített vezérlésnek köszönhetően időzíthetők is, így az előre betáplált és eltárolt időpontokban az automatika elindítja a párásítást, majd a kért működési periódus után leáll. Végül, de nem utolsó sorban a kültéri klíma nemcsak számunkra jelent felüdülést a nyári kánikulában, hanem a terasz körüli virágaink, növényeink életét is meghosszabbítja azáltal, hogy páradús levegőt biztosít. Mint általában minden rendszer, a vonalsoros parasitó rendszer kiépítése is hozzáértést igényel, ezért mielőtt nekiállna megvalósítani venéglátó teraszának, kerthelységének hűtését, kérje ki szakember tanácsát.

webshop:    Teraszklíma, vonalsoros párásító termékek

TERASZHUTES REFERENCIAINK

ajanlatkeres teraszhutes

islander kulteri klima 2

arzuhanas

Perfect-Cool
2132 Göd, Rákóczi Ferenc utca 118.
(Bejárat a Sport u. felől, Honvéd sor)
 
Tel/Fax.:+36 27 817 021
Mobil:    +36 70 866 4833
E-mail:info@perfectcool.hu

Hétfő-Csütörtök:
8:30-16:30-ig

Péntek:              
8:30-16:00-ig

Navigáljon hozzánk

SZOLGÁLTATÁSAINK

  • Egyeztetés után házhozszállítási lehetőség
  • Konzultáció és tanácsadás
  • Teljeskörű kivitelezés
  • Karbantartás
  • Bérleti konstrukció

szallitas